I forbindelse med banken Spar Nord åbner en ny filial her i Allerød annoncerede de i fællesskab med Spar Nord Fonden, at Spar Nord Fonden ville uddele 10x 10.000,- til et godt formål i de lokale foreninger i Allerød.

Efter at have set hvordan vores unge dykkere, der jo er i vokse alderen, tit fryser når der undervises, besluttede instruktørerne i klubben at vi skulle prøve at søge en af portionerne på 10.000,- til brug for shorty våddraget til brug i svømmehallen, for vores unge medlemmer, dvs Juniordykkere og vores AU hold.

Ud af de 24 ansøgninger Spar Nord Fonden fik var vi heldige at blive udvalgt blandt de 10 foreninger, der fik en donation på 10.000,- kr

3 af vores unge medlemmer, der lige er blevet færdige med deres undervisning på AU holdet og har været med på Kullen og dykke, var hurtige til at melde sig til at modtage gaven.