Svømmehalstræning

Dykkertræning

Vi træner fra slutningen af august til slutningen af maj i Engholm Svømmehal .

Første træning i 2020/2021 er onsdag den 12. august 2020

Vores træningstider i Engholm:

Onsdage kl. 19.00-22.00,
og
Lørdage kl. 13.00-15.00

Alle klubber er i 2018-2019 sæsonen blevet pålagt at stå for lovpligtig vandprøvetagning og oprydning efter os selv ved træningens afslutning.

Det er ikke meningen vi skal rydde op efter dem der er i hallen før os. De skal rydde op efter sig selv. Når vi møder i omklædningen, mens de gør færdig, skal vi derfor passe på, ikke at genere eller forhindre deres oprydning. Fx forhindrer sko på gulvet at de kan spule.

Vores egen oprydning er vores fælles ansvar. Vi har ingen lønnede trænere eller udvalgsmedlemmer til at klare det for os.

Når vi forlader bassinet som de sidste brugere, skal bundsugeren sættes i bassinet og termotæppet rulles ud over bassinet.

Lyset skal slukkes og låsene til adgangsdørene skal slås til, når vi går.

Kun vandprøverne er vi nødt til at overlade til de få, der har været på kursus.

Mød op til træningen så du er klar til at bestå sikkerhedskurset.

Og så er det jo også godt at møde de andre orcanere over en hyggelig kop kaffe/the/øl/vand og spændende dykkerhistorier i klublokalet efter træningen.

Som dykker medlem er du selvfølgelig også velkommen til UV-rugby træning – du skal bare ikke forvente at kunne dykkertræne i den dybe ende på de tidspunkter.

UV-rugby træning

ORCA indgår pt. i et trænings- og kampsamarbejde med dykkerklubben Søhesten fra Hillerød. De to ugentlige træningstider er

Mandag kl. 20.00 – 22.00 i Hillerød Svømmehal

Torsdag kl. 20.00 – 21.30 i Hillerød Svømmehal

Som UV-rugby medlem er du selvfølgelig også velkommen til dykkertræning – du skal bare ikke forvente at kunne træne UV-rugby der.

For yderligere information er du velkommen til at skrive til info@orca.dk