Lidt stemningsbilleder fra onsdagsdykket der i denne uge gik til Themis. Vejrudsigten havde den sidste uge lovet regn, så vi havde tænkt, hvordan får vi det bedste ud af det. Men som de fleste forhåbentlig har set, udeblev regnen stortset og vinden var væk, så vi besluttede at udnytte chancen til en vragtur med RIB’en i Kattegat.

Tredje gang er lykkens gang og denne gang lykkedes det Bo at komme ned til vraget i første forsøg og binde på. Så mangler vi kun at finpudse teknikken lidt, så det ikke tager 5 min at vikle kæden fri af vraget, når vi skal binde af igen.

Vraget er fyldt med masser af liv, både fisk og skaldyr, som man skal dykke med nitrox for at få en god bundtid. Sara formåede at finde 25,1 m, og med lavt luftforbrug, så er det ærgerligt, at det er computeren, der sætter begrænsningen og ikke flaskestørrelsen.