Regulatorworkshop

Dato og tid:
13. november 2021, 08:15

Kom og få et større indblik i hvordan vores regulator virker.

Vi tager et dybere dyk ned i funktionen af første og anden trin. Vi kigger på hvordan et 1.og 2. Trin er opbygget. Vi kigger på forskellige modeller, men fokus vil være på de Apeks regulatorer, der er I klubben. Vi vil også tage et kig på klubbens tidligere Poseidon regulatorer.
På workshoppen vil vi kigge på, hvordan man laver service på en Apeks regulator. Der vil også være mulighed for at få hjælp til service af egen medbragte regulator.
Vi vil tage et kig på de typiske fejl, man kan lave ved service, så man kan undgå at lave skade på sin regulator. Som en del af servicen vil vi kigge på, hvordan man justerer regulatoren og laver en efterfølgende kontrol af dens funktion.
Det er muligt at deltage med andre typer af regulatorer end Apeks, men der er ikke garanti for at vi kender den aktuelle regulator
Undervejs vil vi også tale lidt om, hvilke ting man let kan fikse på dykkerstedet og meget mere.
Jacob Gry vil gerne stå for koordinering af fælles indkøb af reservedele, så hvis man ønsker at deltage i workshoppen med henblik på at kunne lave service, så skriv i kommentarerne hvilken model og om du ønsker at købe et eller flere servicekit. Har man defekte dele på sin regulator, som skal skiftet, så skriv også det, så kan vi forsøge at skaffe delene.
Der vil være det nødvendige specialværktøj til service af Apeks og der vil også være O2 kompatibelt fedt, hvis man er blender og vil sætte sin regulator i O2-service.

Program
–          Generel gennemgang af 1. og 2. trin
–          Adskillelse af regulator
–          Rengøring og samling
–          Justering af regulator
–          Afprøvning i svømmehal fra kl 13-15

Der vil være lidt pauser undervejs og en frokostpause.
I første omgang vil der være plads til ca 8 aktive deltagere med regulator. Men er plads til flere hvis man bare er med på en lytter.

 

Turansvarlig:
Jacob Gry