onsdagsdyk-23-juni-2020

Dato og tid:
23. juni 2021, 17:00

Vejret har været godt længe, så vandet er varmt, vores CMAS 1-stjernet kursister nåede at springe ud før årets studenter, så det må være tid til at få gang i nogle onsdagsdyk.

Har man ikke planer om at lave stort Sankt Hans bål, så tag med på en hyggelig dykkertur. Onsdagdykkerturene er  for alle.

Vind, vejr og dykkere bestemmer, hvor der tages hen.

Standard procedure for onsdagsdykkerture Da dette er en generel turdag, så er der ikke en turleder fra start. Det vil dog være den mest erfarne på turen, der bør sørge for, at der sker en ordentlig turledelse, og at der er en dykkerleder på dykkerstedet.

Der skal være 4 mand på turen for, at der kan være en dykkerleder og standbydykker, mens der er et hold i vandet. Er man i tvivl om gennemførelse, så spørg endelig en af klubbens mange instruktører.

Mødetid kl 17, kl 16.30 hvis der skal lånes udstyr. Jo før vi kommer afsted, jo før er vi hjemme. Hvis alle kan mødes før, så aftales dette bare på mail eller i kommentarerne herunder. Parkering på Vestvej, så vi nemt kan pakke i så få biler som muligt, samt pakke trailer eller båd, hvis det skal med. Pak også eget udstyr, så det kan flyttes over i en anden bil. Sikker dykning.

Ved hjemkomst skal klubudstyr skylles og lægges på plads, flasker fyldes. Båd skal tankes. Dykkerlederjournal sættes i  mappen Timetal for RIB skrives i den grønne logbog. Eventuelle fejl noteres og materialeudvalget orienteres. Der laves regnskab for turen. 2 kr/Km for kørsel til bilens ejer 3 kr/Km for kørsel med trailer til bilens ejer 25 kr/mand for leje af RIB til klubkassen. Leje af personlig udstyr afregnes individuelt med klubben 100 kr for et fuldt sæt ellers 20 kr pr del. Køb af øl og vand afregnes med Ølkassen. ​

Der vælges en, der laver turberetning til hjemmesiden, evt vælges ham/hende der kom sidst? Hvis man er i tvivl om hvordan den lægges på hjemmesiden, så sendes den til webudvalget.

Diverse Corona anbefalinger og regler skal stadig følges.

 

Turansvarlig:
Ingen Turansvarlig