Onsdagsdyk – 12. juni

Dato og tid:
12. juni 2024, 17:00

Onsdagdykkerturene er for alle.

Vind, vejr og dykkere bestemmer, hvor der tages hen.

Da dette er en generel turdag, så er der ikke en turleder fra start. Det bør dog være den mest erfarne på turen, der vil sørge for, at der sker en ordentlig turledelse, og at der er en dykkerleder på dykkerstedet.

Der skal være mindst 4 deltagere på turen for, at der kan være en dykkerleder og standbydykker, mens der er et hold i vandet. Er man i tvivl om gennemførelse, så spørg endelig en af klubbens mange instruktører eller erfarne dykkere.

Standard mødetid er kl. 17, kl. 16.30 hvis der skal lånes udstyr. Jo før vi kommer afsted, jo før er vi hjemme. Hvis alle kan mødes før, så aftales dette bare på mail eller i kommentarerne herunder. Parkering på Vestvej, så vi nemt kan pakke i så få biler som muligt, samt pakke trailer eller båd, hvis det skal med. Pak også eget udstyr, så det kan flyttes over i en anden bil.

Gennemfør sikker dykning.

Ved hjemkomst skal klubudstyr skylles og lægges på plads, lånte flasker fyldes. Båd skal tankes. Dykkerlederjournal sættes i mappen Timetal for RIB skrives i den grønne logbog. Eventuelle fejl noteres og materialeudvalget orienteres. Der laves km regnskab for turen. så udgifterne deles blandt deltagerne.

Leje af personligt udstyr afregnes individuelt med klubben 100 kr for et fuldt sæt ellers 20 kr pr del. Køb af øl og vand afregnes med Ølkassen.

Der vælges en, der laver turberetning til hjemmesiden, evt vælges ham/hende der kom sidst? Hvis man er i tvivl om, hvordan den lægges på hjemmesiden, så sendes den til webudvalget.

 

Turansvarlig:
Ingen Turansvarlig