Flasker til trykprøvning 2022

Dato og tid:
9. februar 2022, 18:30

Dette er årets trykprøvning arrangeret af klubben.

Vi samler flasker ind til trykprøvning. Det vil sige både klub- og privateflasker.

Der vil være mulighed for at få hjælp til at få skilt flasken af, den 9/2-2022 mellem kl 18:30 og 19:30.

Vi får trykprøvet sammen med Havbasserne i Farum. Hvis de to klubber tilsammen får sendt 50 flasker af sted (sidste år var det 118 flasker) får vi en rabat. Priserne fremstår af kommentar under opslaget.

Det vil også være muligt at få renset flasker der sendes til trykprøvning indvendig, med en meget mild “sandblæsning” der fjerner rust. Pris kommer også i kommentar under opslaget.

Skal du havde trykprøvet flasker så skal det aftales med mig, via en e-mail til farremosen@gmail.com, skriv i emne for e-mailen “Trykprøvning 2022 indlevering”.  For jeg har styr på hvem der har hvilke flasker og hvem der skal havde rensning, skal alle flasker mærkes med etikker, hvor der står et nummer på så vi kan se om det er en flaske til Orca og om den skal renses. Dette bruges også til at styre afregningen. Det er mig eller Jørn der udlevere etiketterne. Det letteste for vi får mærket flaskerne er man møder op den 9/2 og aflevere flasker til trykprøvning. Hvis ikke det er muligt skal man lave en aftale med mig inden den 9/2.

Spørgsmål så skriv til mig direkte på e-mail.

/Klaus

 

Turansvarlig:
Klaus Friis Østergaard