CMAS 3-stjernet kursus 2023

Dato og tid:
11. marts 2023, 09:00

CMAS 3-stjernet kursus i Orca for alle med CMAS 2-stjernet eller tilsvarende.

Kurset er næste skridt som dykker, som vil gøre dig til en bedre dykker med en række nye færdigheder og en større viden omkring dykning.

Udover almindelige dykkerfærdigheder og viden omkring dykning, så vil der på kurset også være et fokus på ledelse af en gruppe af dykkere.
Den første undervisningsgang starter med introduktion, lidt teori og nogle svømmehalsøvelser. Vi vil også bruge tid på at planlæggedatoer for resten af kursusforløbet i fællesskab mellem kursister og instruktører.

Du kan læse mere om kurset på klubbens hjemmeside. https://orca.dk/uddannelse/cmas-dykker-3/

Der er plads til samlet otte deltagere. Der er reserveret fire pladser til klubben og resten ønsker vi at udbyde til deltagere udefra. Dette skal være med til at udvide de enkelte kursisters viden omkring, hvordan dykning også kan gennemføres.

Er du ikke medlem af Orca, tilmelder du dig ved at senden en email til kursus@orca.dk

Det med småt:
Undervejs vil der være øvelser, hvor vi vil gøre brug af vores lille gummibåd. Den kræver speedbådscertifikat, så dette vil være et krav for at kunne deltage i disse øvelser. Dette behøver ikke at være klaret før kursusstart, men bør være på plads inden sommerferien.
Man skal have et opdateret førstehjælpskursus (under 2 år) med hjertelungeredning. Vi vil arrangere et kursus, på to aftener, undervejs for dem, der har brug for dette.

 

Turansvarlig:
Nicholai Vesterløkke