Så har vi haft årets CMAS 1 hold i vandet og 9 nye dykkere er udklækket i Orca.

Lørdag morgen kl 8.00 startede vi med at prøve dragter og pakke udstyr til alle mand. Ca kl 9.30 var alt pakket og klar og vi var på vej mod Amager Strandpark. Lørdag havde vi Christina, Sara, Villads og Jacob til at hjælpe med logistikken på land. Der blev hjulpet med iklædning af dykkere, dykkerledelse og standby-dykker.

Første dyk var et stranddyk med øvelser i masketømning og tab/genfinding af regulator.

Andet dyk var moledykket, hvor dykkerne skulle starte med at hoppe i vandet på benene fra molen. Efterfølgende skulle der laves ophentning af dykkere, inden der skulle laves 50 m overfladesvømning med snorkel ud til Havheksen.
Sara og Villads fik til opgave at svømme ud og lægge en bøje på Havheksen, så kursisterne havde en retning de kunne svømme efter. Desværre var deres kondi ikke helt til at svømme de 50 m ud til revet, så de måtte opgive efter 15 min. Vinden var også taget til, så der begyndte at være en del strøm, hvilket nok også har udfordret dem lidt. Vi måtte derfor ændre lidt på vores plan, så det blev ikke til en tur ud til Havheksen i denne omgang. Vi fik dog lavet ophentning med alle.

Søndag gik turen til Trykkerdammen. Denne gang var Sara, Villads, Martin og Jørn klar til at hjælpe med logistikken. Jørn og Villads var vores sejlende mandskab og Sara og Martin stod på land.

Dagens dykning var båddyk til dybder ned til ca 20 m med sikkerhedsstop. Vi startede med et dyk, hvor vi lavede entring af vand fra båden og svømmede ind til land. Dyk nummer to afsluttes med ophentning i båden. Alle kursister fik deres dyk og nogle kolde gys under springlaget.

Hjemvendte fra dagens dyk blev de sidste logbøger udfyldt, og der blev ordnet papirarbejde forud for lykønskningen med de nye certifkater.