Så fik vi købt en nyere brugt RIB – Havheksen.

Villads og Jørn var to venlige sjæle, der lagde øre til min konstante snakken, mens vi kørte frem og tilbage til Nikon’s klubhus på Ishøj havn for at hente den nye båd. Lidt pudsigt som denne dykker verden er lille. En af Nikon folkene skulle hilse fra sin nevø, der er en af klubbens AU eleverne. Der blev sparket pontoner, stillet lidt på kølrullerne og så blev vi enige om at skrive et lille skriv på bagsiden af en gamle besøgsrapport fra en åbenhus dag i Nikon i 2014. Orca formand havde lavet kanelsnurre i et slet skjult forsøg på at smører og med lidt fedtede fingre blev der skrevet under fra begge parter, så var den båd handlet. Det vil sige om aften kom Nikon’s formand forbi hjemme hos Christina og jeg med en lidt pænere udformning af aftale skrevet ind på maskine og printet på Nikon’s papir med logo.

Der blev ryddet ud i garagen, måske snare skubbet ting til side så der blev plads til Havheksen. Første gang vi lukkede porten, fik jeg lidt sved på panden.

Så måtte Villads og Jørn ned på knæ og kravle ned i til bagenden, for at se hvad der var galt. Jeg troede jeg var pragmatisk så jeg gik i gang med at lede efter en sav, jeg tænkte den garage er jo bare lavet at træ. Men jeg kunne kun finde en nedstryger, det var måske et lidt drastisk værktøj at bruge på en ny RIB.

Da jeg kom tilbage øffede de to, meget venlige sjæle, noget om ingeniørerne og praktisk opgaver, men vigtigst af alt porten kunne lukkes.

Tja sådan ser to glade ORCA medlemmer ud når tingene passer!

Så begynder omskolingen af bådfører til Havheksen, første tur er den 27/3-2022.