Første dyk med Bo, det larmer når man freeflower på 10 m. Bo der findes mindre larmende måder at dykke på. Men hvad vi fik et dyk ved Holmen VI.  Dykket indholdte flere momenter, som kommunikation under vand, Sætte en spole på og så søge ud fra dræget,  sende dræget til overfladen med hæve sæk, skyde decobøje. Men dykket var og blev VED vraget.
Så hoppede Nicholai, Jacob og Kasper i, efter dræget var kastet på ny. De fandt vraget!
Bo havde knap så meget luft tilbage, så man måtte stå over på andet dyk, Jacob var ikke frisk, så da der jo skulle bindes af måtte 3. og sidste dyk blive med Nicholai, Kasper og mig.
Jeg fandt en skåret tallerken, med blomstermotiver. Lidt senere stak jeg hovedet ind af et vindue, det var så toilettet der var indenfor ved vinduet.
Vi kom op og kursen blev lagt mod Gilleleje, det hjalp lidt på kursen at man kunne styre mod fyret, ellers var det lidt gråt i gråt. Selv med Nicholai ved roret fik kroppen en del tæsk på turen hjem, selvom det kun tog en lille time.
/Klaus