Vejrudsigten lovede høj sol og ingen vind, så valget faldt på Hesselø med håbet om at hilse på et par sæler.

På vejen til Hesselø, stoppede vi ved Themis hvor dem der havde lyst, tog et dyk. Sejlturen var skøn, flat vand og varm vind, så ingen længe var vi fremme og i vandet. Havkatten i masten var desværre ikke hjemme den dag, men det var torsk og taskekrabber til gengæld.

Så gik turen videre til Hesselø og allerede på afstand var havoverfladen fyldt at nysgerrige sælhoveder. Så mens Helle, Mie og Nicholai tog et familiedyk, var der andre der greb snorklen og håbede på en svømmetur med sælerne. Det blev til tætte sælmøder både i vand og fra båden.

Hold 1 i vandet: Familien Vesterløkke

Der var diverse tekniske udfordringer på turen, men ikke noget Nicholai ikke kunne fikse. Mest imponerende var løsningen på Saras iturevne håndledsmanchet. Computeren blev bare spændt ekstra grundigt på håndledet, så var det ikke noget problem at gennemføre et 82 minutters dyk, med en semivåd inderdragt som eneste bivirkning. Bo fik sat dyklængderekord.

Med til at gøre turen fuldendt var naturligvis Mies fantastiske brownie med nødder og karamel.

Tak for en skøn tur.