I håbet om en RIB tur var en sådan slået op som årets første tur.

Det blæste en del og temperaturen havde sneget sig under frysepunktet jvf prognoserne. Så jeg søgte tilladelse i Skov og naturstyrelsen således vi evt kunne tage en tur i Furesøen.

På dagen var der 2 ud af 6 der var faldet fra og vi blev enigeom at tage et enkelt dyk i Furesøen.

Så vi pakkede let og drog afsted 4 mand i 3 biler. Det blev Peter og Peter, Nicholai og Kasper, og jeg gad ikke flytte noget grej ud af bilen.

Vi kom til Farum Marina, der var pænt dækket med sne.

Nogle valgte at klæde om ved bilerne og andre valgte at klæde om ved Resturanten.

Nicholais ene regulator var lidt utæt p.g.a. kolden, så det første hold blev Peter, Pter og jeg. Jeg sagde fredigt vi tager en time, inden vi fik hovedet under vandet, begyndte Peter O primære regulator at freeflow, det hjalp lidt da den kom ned i det varme vand (+2 grader).

Jeg bemærkede at min ene tørhandske ikke levede op til navnet og jeg fik lidt koldt vand ind, tænkte de går nok det var ikke store mængder.

Vi skulle ikke ud på de store dybder, efter 14 min og på små 9,5 m signalere Peter O han frøs og vi vendte om, da vi nåede ind til bådbroerne gik Peter O i overfladen vi var vel på 1,8 m vi gik med op og han fortalte han tog vand ind og gerne vi lle i land hurtigt, så vi kaldte på Nicholai der i dagens anledning var den mest synlige og derfor måtte være dykkerlederen på land. Peter O svømmede 20 m i overfladen og Peter H og jeg svømmede de sidste stykke ind under broerne hvor Peter filmede jeg fandt nogle små krebs til Kasper, der havde snakket om han skulle imponere ved aftensmaden med friske krebs.

Da vi endelig kom ud af vandet, havde Peter O skiftet til tørt og varmt tøj, lektien er vist man altid skal sætte halsmanchetten ordentligt.

Så blev det Kasper og Nicholai tur til at tage flasker på og hoppe i søen.

Det var vist ikke et bugnende net Kasper kom op med, så må vi jo håbe han kunne imponeret med noget andet end krebs til aften.

Da vi kom tilbage til klubben var der andre der var kommet til. Mest fordi de gerne ville havde trykprøvet flasker, så de hjalp med at fylde traileren med flaske til trykprøvning. Derefter tog Kasper og jeg et smut til Farum med flaskerne, det blev til 35 flasker.