Onsdag d. 23. maj fandt fem dykkere vej fra Allerød til Gilleleje Havn, hvor Peter og Henrik ventede ved Silke; Henriks båd.

Vejret var fantastisk – fuld sol og næsten ingen vind – og vi bar hurtigt udstyret ombord og sejlede ud i det gode vejr. Halvvejs til Hornbæk kastede vi anker på 6-7 m dybde, hvor der gerne skulle være spændende bund med sten.

Maja, Theis og Martine var de første i vandet og da vi skulle beslutte hvor længe vi ville dykke, var vi lidt splittede – hvor længe mon vi kunne holde varmen? Maja og jeg sagde 50 min hvortil Bo svarede kækt “I når da at fryse ihjel inden!”, men sørme om vi ikke havde os et super lækkert dyk på 49 min med kampklare krabber, en enkelt skrubbe, fine søstjerner og meget andet – uden at fryse! (Og klapsalve til Theis, der formåede at navigere os lige tilbage til båden!)

Et lidt mislykket forsøg på en selfie med Theis og Maja:

Det gik lidt bedre da vi tog billeder af hinanden:

Theis havde en lille boksekamp med en modig krabbe:

Andet hold dykkere bestod af Bo, Henrik og Theis. De hoppede i omkring kl 21 og kom op til den smukkeste solnedgangshimmel.

Da vi var kommet ud af udstyret og havde pakket det ned, skyndte vi os op på “soldækket”, og nød en kage og den fantastiske solnedgang inden vi sejlede tilbage til Gilleleje havn.

Tak for en skøn aften til jer alle!