Onsdagsdyk 01.06.2022 i Skovshoved Havn

Jeg er ny i klubben. I foråret tog jeg mit dykkerkursus på Malta og søgte efter en klub her i Danmark, som planmæssigt arrangerede fyraftensture og hvor jeg havde mulighed for at leje udstyr. I en facebook dykkergruppe fik jeg anbefalet Orca. Kort efter meldte jeg mig ind Orca, og har siden været et par gange i svømmehallen. Nu er sommeren endelig kommet og jeg har set frem til onsdagsturene. Onsdag d. 01.6.2022 var min første dykkertur i Orca og mit første dyk i Danmark.

Efter at have fået pakket udstyr ved Engholm, gik turen til Skovshoved Havn. I alt var vi mødt 7 deltagere op, som var en blanding af nye og erfarne dykkere.

Ud over det gode vejr, så er Skovshoved Havn et godt sted at dykke hvor alle kan være med. Hertil er der også gode faciliterer. Efter dykket rundt om en stenmole, sluttede vi af med is på havnen og nød det sidste aftensol.