Godt Nytår!

Tja, hvis man vil følge med Nicholai’s og Sara’s race om flest klubdyk i 2022, så begyndte det i dag, men hvad der er 363 dage tilbage i 2022, så der er vel mulighed for endnu et par dage med dyk, resten af året.

Der var lidt snak om destinationen, jeg sagde, der jo faktisk var en del liv på lokummerne oppe ved Trykkerdammen, nu var det ikke så charmerende at snakke om man havde dykke på en del gamle lokummer, der er dumpet i havet. Så da vi havde åbnet døre og næsten havde sat os i bilerne, blev aftalen, at det blev Sigerslev Kalkbrud.

Vi havde faktisk et af vores nye medlemmer med, Nikolai der er uddannet på AU og han skulle havde sit første dyk efter certificeringen i våddragt, det skabte lidt respekt, vandet er 4 grader og han trak Nicholai og mig som makkere så kunne Sara og Astrid lige lægge planer for deres dyk.

Vi kom i udstyret, med udgangs punkt i en større sten i vandkanten blev kursen sat af Nicholai ca 45 grader fra kysten, vi fandt vraget, gammelt trævrag med spanter og køl. Vi fik en tur på tværes så det gik lidt op og ned, men hvad det giver lidt øvelse på det lukkede system i afbalancering.

Da vi kom op var det Sara og Astrids tur, de ville dykke en time. Da de hopper i vandet kommer tågen rullende og i 20 min kunne vi ikke se deres bøje fra land. Da de kommer op forsvinder tågen. Vanen tro, skal Sara helt ind på  ca 1 m vand før dykket er færdigt. Denne gang skyldes det vraggods. Sara havde fundet en træplanke for 1 år siden da vi dykkede her, jeg havde vist sagt lad den ligge,men det havde Astrid så åbenbart ikke, men den var vist lidt tung at svømme med.

Da Sara og Astid havde fået skiftet fra tørdragterne og pakket sammen. Serverede Sara kransekage og en mojito for det udsøgte selskab.

Så kom regnen og vi kørte mod Allerød, men vigtigst af alt så blev dykkersæsonen 2022 skudt i gang på en dejlig måde.