Vi var 3 [Orcaner red.] der desværre havde lagt dykkerplaner syd for ækvator og øst for Bali, nærmere bestemt liveaboard ved Komodo og omegn.

Efter 3 dyk havde vi ikke set Mantaer. Indtil da måtte vi tage til takke med, havskildpadder, krokodille fisk, stenfisk, hvid og sorttippet revhaj, trompetfisk, farve søtunge, der ud over et meget rigt rev liv.
På 4 dykket måtte ingeniørerne sande at antallet af fingre ikke strakte til at holde rede på hvor mange manter der svømmede majestætisk forbi os på vores lille time lange dyk. Vi må sande at selv blandt Mantaer findes der flere sorte får.
Fortsættes måske hvis vi møder flere spændende arter under overflade, må stoppe nu da vi skal ind og se Komodovaraner.
Ps. Vandet er så varmt at Klaus ikke bruger tørdragt endnu.
Tekst: Klaus og Christina
Foto: heldigt asen
Lagt på hjemmesiden af misundelsesgrøn fattiglem