Mens medlemmer, der skal forblive anonym, postede fede feriebilleder fra det sydfranske på Facebook, var vi nogen der trodsede det lunefulde danske ”snart men ikke helt”-sensommervejr. To mand høj stod vi klar ved Engholm svømmehal kl. 19:00…eller, sådan cirka kl. 19:00. Vi var begge stærkt skuffede over, at hverken herrer eller dame-sauna var tændt. En mindre venlig tanke sendt til det anonyme medlem i Sydfrankrig, der hermed kraftigt opfordres til at bringe manglen på varme op, ved næste brugermøde i svømmehalsudvalget (redaktionen er bekendt med medlemmets identitet og kontaktoplysninger – vi ved hvor du bor Jørn! 😉).

Der blev lagt hårdt ud med den obligatoriske 75 meter kantsidning. For de uindviede kan redaktionen belære, at 75 m kantsidning er, når minimum 2 dykkere iført badetøj og/eller håndklæde, snakker om livet, kærligheden og alt det imellem. Det var med stor fornøjelse, at vi under kantsidningen, kunne observere årets håbefulde 2-stjernsaspiranter muntre sig med tør-praktisk kompasøvelse uden for klublokalet. Alle fandt til omklædningsrummene, så vi er meget fortrøstningsfulde for fremtidens dykkere.

7 gæve aspiranter til de 2-stjerner er på kursuslisten i år. Der er lidt udefrakommende – hjerteligt velkommen til! Og der er lidt af egen avl fra ungdomsskole/junior-dyk; hjerteligt velkommen tilbage! Vi glæder os til at dykke med jer i ferskvand, saltvand og klorvand.

Til alle de gæve Orcanere med diverse stjerner og duelighedsbeviser eller løs tilknytning – kombardo – vandet er, igen i år, vådt og til fri afbenyttelse onsdage kl. 19 – 22 og lørdage kl. 13 – 15.