Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 17/08/2019
9:30 am - 1:00 pm
webcal

Lokation
Allerød by

Kategori


Turansvarlig:
Gerth Rasmussen
ghr@onlinec.dk
Ikke tilgængelig


Så er alle stadepladserne fordelt til Aktiv Fritid 2019, som finder sted lørdag den 17. august 2019 fra kl. 9.00 til 13.30. Aktiv Fritid er igen i år en del af kulturugen ”Allerød på X og Tværs – kend din kommune”. Kulturugen starter med Aktiv Fritid og slutter med Lynge Byfest.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle, og håber på, at vi får en rigtig dejlig og aktiv dag med spændende og farverige oplevelser for gæster og kunder på M.D. Madsensvej, Allerød Torv og Stationspassagen.

 

Allerød Kommune sørger for, at der i begge ender af MD Madsensvej er opsat et oversigtskort over området med stade numre. På skiltet vil det være muligt at scanne en QR kode med din mobil telefon eller tablet.

Med en iPhone tændes kameraet, og man holder telefonen op mod QR koden, som om man ville tage et billede af QR koden. IPhonen vil selv registrere, at det er en QR-kode, og spørge om linket skal åbnes.

Android: Her skal man hente en dedikeret QR-app, der findes mange i Google Play Store. Fremgangsmåden afhænger af hvilken android app der vælges, men er generelt set som med iPhone.

Det digitale kort kan findes her:

https://alleroed.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=fc5137d6fd8c46f9a6fa01eef807244f

Tilmeldinger

Pladser: 10
Pladser tilbage: 10
Tilmeldte: 0
Se detaljer her