Årets ORCA

– igennem årene

Årenes ORCA

Årets ORCA er en titel/pris der uddeles hvert år på klubbens generalforsamling til et medlem af klubben, der har gjort sig ekstra særligt, positivt bemærket i den foregående sæson. Indstillinger gives til bestyrelsen og der stemmes ved generalforsamlingen om modtageren af prisen. 

Jørn Due

Jørn Due

2018

Årets Orca fik titlen/prisen for Årets ORCA i 2018 pga. hans mange-årige arbejde med at arrange Bornholmer Tours.

Klaus Friis Østergaard & Peter Hørning

Klaus Friis Østergaard & Peter Hørning

2017

Klaus Friis Østergaard & Peter Hørning blev sammen tildelt Årets ORCA i 2017 for deres store arbejde med at indrette kompressorrummet og bygge det nye fyldepanel.

Mads og Maja

Mads og Maja

2016

Mads og Maja blev tildelt Årets ORCA sammen i 2016 for begge at tage medaljer til deres første DM i finnesvømning.

Nicholai Vesterløkke

Nicholai Vesterløkke

2015

Nicholai Vesterløkke blev tildelt Årets ORCA i 2015 for at stå bag de mange kurser i ORCA.

Ken Nielsen

Ken Nielsen

2014

Ken Nielsen blev tildelt Årets ORCA i 2016 for sin store aktivitet og engagement i klubben. Han havde meldt sig ind i materialeudvalget allerede før han havde fået sit første åbenvandsdyk, og lige siden brugt meget af sin tid på især at få RIB’en til at blive så god som ny.

Peter Krogsgaard

Peter Krogsgaard

2013

Peter Krogsgaard blev tildelt Årets ORCA i 2013 for det enorme arbejde, han har lagt i at få klubbens regnskab retvisende. Desuden for, at han har arbejdet ekstra hårdt på at få styr på aftaler med AU og Scubagear, hvilket resulterede i, at klubben reddede godt 26.000 hjem i manglende opkrævninger fra AU.

Peter Stenkilde

Peter Stenkilde

2012

Peter Stenkilde blev tildelt Årets ORCA i 2012 for stort engagement i klubben, stort arbejde med vedligehold/reparation af materiel, aktiv dykker og hjælpeinstruktør igennem flere år.

Nicholai Vesterløkke

Nicholai Vesterløkke

2010

Nicholai Vesterløkke blev tildelt Årets ORCA i 2016 for hans store arbejde med at uddanne AU’ere og genstarte klubbens egen uddannelse af nye dykkere.

Niels, Peter og John

Niels, Peter og John

2007

Anders B. Tolstrup

Anders B. Tolstrup

2006

Anders B. Tolstrup blev tildelt Årets ORCA i 2006 for at han havde påtaget sig et væsentligt større arbejde i bestyrelsen det seneste år, end det kan forventes af en kasserer. Derefter overraskede bestyrelsen ved AB ved også at udnævne Niels Gottlieb til ”Årets ORCA”. Ikke specielt for indsatsen i 2005, men for den enorme indsats han har ydet igennem de sidste 16 år som klubbens formand. Derfor deles ”Årets ORCA” 2006mellem Anders og Niels.

Jørn Due og Christian Malmstrøm

Jørn Due og Christian Malmstrøm

2005

Jørn Due og Christian Malmstrøm blev tildelt Årets ORCA i 2005 for deres store indsats og arbejder for opførelsen af Nitrox anlægget modtager Jørn Due og Christian Malmstrøm årets ORCA. Normalt kåres kun et medlem til titlen – men i år har bestyrelsen valgt at hædre både Jørn og Christian for deres store indsats. Jørn har stået for indkøb og opstilling af anlægget, mens Christian har forestået undervisningen på ”fyldekurserne”. Et stort tillykke til dem begge.